Menu
  •  
  •  
  •  

Diamant Latin schoen voor Dames 008-035-013

Diamant 008-035-013 latin schoenen voor dames lage blokhak Op bestelling
€ 112,95 (inc 21% BTW)
+
Diamant
€ 112,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Diamant 008-035-013 zilveren dansschoenen met suède zool zijn onder andere geschikt voor de dansstijlen ballroom en latin. Dit model is de ideale combinatie van comfort, kwaliteit en design. De schoenen hebben een brede blokhak van 2,8 centimeter hoog en is daardoor ideaal voor dansers die extra stabiliteit en comfort zoeken in een dansschoen. Deze dansschoenen met open teen zijn voorzien van een drukknoopsysteem, zodat het riempje snel en gemakkelijk kan openen en sluiten. Door de suède zool kunt u goed draaien op een hiervoor geschikte dansvloer. Deze elegante dansschoenen sluiten stevig aan rondom de voeten door de zes lederen bandjes aan de voorkant van de schoen.

Dit model heeft een normale breedte en is verkrijgbaar vanaf maat 33,5, waardoor het ook geschikt is als dansschoen voor kinderen. De dansschoen is gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal uit Italië. De binnenvoering bestaat uit antibacterieel en vochtabsorberend microvezel. 

Wij raden een bijpassende Diamant schoenborstel aan om de levensduur van uw dansschoen aanzienlijk te verlengen.

 

  • Normale breedte
  • Suede zool
  • Drukknoop systeem