Menu
  •  
  •  
  •  

Diamant Dames Latin dansschoenen 020-077-040

Diamant 020-077-040 dames latin dansschoenen zwart mesh Bestseller
€ 112,95 (inc 21% BTW)
+
Diamant
€ 112,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Diamant Dames Dansschoen 020-077-040 is een fijne dansschoen voor verschillende dansstijlen, zoals Salsa en Latin. De bandjes rondom de enkel zorgen voor stabiliteit en een goede ondersteuning bij het dansen. De voorkant van de schoen is vrij gesloten met een subtiele peep-toe. De buitenkant van de neus heeft een vijftal bandjes met doorzichtig gaas ertussen, waardoor de voet goed op zijn plek blijft zitten en de schoen minder snel uitloopt. Zo kunt u langer van uw dansschoenen genieten!

De Flare hak heeft een bescheiden hoogte van 5 centimeter. Ook het voetbed van deze schoen is zeer comfortabel door het gebruik van vochtabsorberend microvezel. Deze schoen is geschikt voor zowel de beginnende als de meer gevorderde danser. Het materiaal bestaat uit zwart synthetisch Nubuck leer, wat een fluweelachtige uitstraling heeft en zacht aanvoelt. 

Door de suède zool kunt u optimaal draaien op de dansvloer. Hiervoor raden wij een bijpassende Diamant schoenborstel aan om de levensduur van uw dansschoen aanzienlijk te verlengen.

 

  • Flare hak 5 centimeter
  • Peeptoe
  • Nubuck leer