Producenten

Er zijn 23 producenten.

Anna Kern

Anna Kern dansschoenen zijn zeer geschikt voor Social - Salsa dansers. De schoenen zijn minder geschikt voor professionele wedstrijddansers, maar zijn een prima oplossing voor beginners. De kwaliteit, comfort en zelfs de kleinste details van deze dansschoenen geven u veel plezier op de dansvloer. Anna Kern dansschoenen worden gefabriceerd in Duitsland van beste Italiaanse materialen. Hierdoor is de kwaliteit van Anna Kern schoenen erg hoog. Schoenen van Anna Kern zijn beschikbaar in verschillende hakhoogtes en breedtes, voor iedere dansers is er een passende paar. Bent u op zoek naar stabiele dansschoenen voor Stijldansen, Salsa of Bachata dan zijn Anna Kern schoenen proberen de moeite waard.

Bunheads

Bunheads weet wat dansen inhoudt: grenzeloze toewijding, veel trainen en een ongelofelijke passie voor performance. Dit is niet zo gek, als we bedenken dat Bunheads is opgericht door een voormalig solo artiest uit het New York City Ballet. Bunheads is dan ook populair bij dansers van alle soorten. Het label is zeer toegewijd in het maken van innovatieve en kwalitatief hoogstaande dansaccesoires voor professionele dansers en amateurs.  De accesoires die bunheads maakt worden ontworpen en getest door dansers, zodat klanten het beste van het beste krijgen. Bunheads gelproducten zijn gemaakt van een zeer comfortabel materiaal. De gel die gebruikt wordt in de producten zoals gel-pads voor in de danssschoenen, is gemaakt van een gepatenteerde, zachte, soepele en non-silicone polymeer dat verrijkt is met minerale oliën, of van een 100% medisch verantwoorde silicoon. Deze materialen zijn hypoallergeen, bevatten geen gifstoffen en zijn dermatologisch getest. De gel verlicht de druk op de voeten en maakt het dansen zo iets gemakkelijker. Buiten de gelproducten om, maakt Bunheads nog veel meer dansaccesoires, zoals de Tipseez. Dit zijn kussentjes voor in uw spitsen, opdat uw tenen en voeten minder belast worden, en u zachter kunt staan. De handige verpakkingen, praktische instructies en functionele producten zorgen ervoor dat dansen een stuk soepeler verloopt. Het doel van Bunheads is dan ook om het leven van de danser iets gemakkelijker te maken. Het bedrijf doet veel onderzoek, zodat klanten het beste kunnen verwachten, en de producten altijd functioneren zoals ze behoren te functioneren. Bunheads heeft het voordeel dat de oprichters precies weten wat een danser nodig heeft. Hun slogan is dan ook: ‘Solutions from those who’ve been there!’.

Rumpf

Rumpf is opgericht in 1958 in Duitsland, en is zodoende al ruim vijftig jaar op de markt aanwezig. Het bedrijf levert schoenen en andere producten voor dansers, zoals kleding, aan vrijwel de gehele danssector, met speciale aandacht voor theater en het podium in het algemeen. Het merk houdt rekening met de wensen van dansers en brengt modieuze styling samen met hoge kwaliteit. Met dank aan de hoogstaande technologie die wordt toegepast in het productieproces, maakt Rumpf dansschoenen met een ideale pasvorm. De schoenen zijn gemaakt van materiaal van een zeer hoge kwaliteit en hebben een opmerkelijk comfortabele pasvorm. De dansschoenen zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen, die de harten van dansers over de hele wereld een beetje sneller doen kloppen. De schoenen worden met de hand geproduceerd, en voor vele dansstijlen gebruikt. Zo maakt Rumpf onder andere dansschoenen voor jazzdance, hiphop, ballet, zumba en tapdance. Rumpf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als een specialist op het gebied van danssneakers. Veel verschillende modellen zijn afkomstig van dit bedrijf. Rumpf levert zowel hoge als lage modellen, vervaardigd uit goede materialen zoals de luchtdoorlatende stof Mesh. Rumpf maakt buiten de reguliere danslijn ook nog schoenen in opdracht. Onder de bekendste afnemers vallen het Cirque du Soleil van Amerika en de musical ‘ Puss in Boots’. Verder brengt Rumpf een collectie met danskleding op de markt, wederom kwalitatief hoogstaand en zeer comfortabel. Er is bijvoorbeeld een groot aanbod van betaalbare en simpele balletpakjes te koop bij Rumpf, en ook het aanbod aan dansaccesoires is niet mis. Kortom: Rumpf is van alle markten thuis!


Pagina:   1  2 
Toon    per pagina

Mijn winkelwagen  

(leeg)

U winkelt bij ons veilig!

voordelen dance-shoes

Nieuwe producten

Geen nieuwe producten