Samen de danssport verder brengen

Dance-Shoes.nl sponsort ballroom en latin wedstrijddansers. We ondersteunen toppers en beginnende dansers, maar helpen ook graag met de ontwikkeling van de jeugd dansparen in Nederland. We sponsoren niet alleen met schoenen, maar ook met verschillende accessoires en danskleding (www.alistadancewear.nl). 'Samen de danssport en populariteit van danssport verder brengen' is de creatieve invulling van onze prominente rol bij de door ons gesponsorde dansers. Met de manier waarop wij dansers ondersteunen, helpen we succes en hun ontwikkeling mogelijk te maken.

Wij sponsoren:

Frank Zegels en Ania Shevliakova - Hoofdklasse Ballroom & Latin NADB

Frank en Ania dansen samen sinds Februari 2012. Ze worden gesponsord met danskleding en dansschoenen. 

Dennis Voermans en Samantha Kolijn - Proffesionals Ballroom 

Wij zijn Dennis Voermans en Samantha Kolijn, een Nederlands Professioneel danspaar dat nationaal en internationaal uitkomt in de Ballroom en Classic Showdance discipline. Momenteel zijn wij Nederlands Vice-Kampioen Professionals Ballroom. Door Dance-Shoes.nl/Danswinkel.nl worden wij gesponsord met dansschoenen en bijbehorende accessoires.

Dennis en Samantha 1 Dennis en Samantha 2

 

Fabulouscosmetic

Since May 2009 Samantha Kolijn from The Netherlands is being sponsored by Fabulous Cosmetic by Lella (FBL). She is also the representative and official retailer for FBL products in The Netherlands. Samantha works in close cooperation with Flavio and Lella. Mid 2010 the idea was born to start an online webshop to sell the FBL products via the internet to all dancers around the globe: www.fabulouscosmetic.nl

Wil jij leren hoe je een professionele dansmake-up aanbrengt, passend bij jouw jurk en de uitstraling die je op de vloer wilt creëren? Je krijgt tips en adviezen over alle producten van Fabulous Cosmetic en de manier waarop je deze het beste kunt gebruiken. Wat kun je verwachten tijdens deze workshop?Alle soorten make-up komen aan de orde, van de foundation tot de blush en van de lipgloss tot de glitters. Hoe leg je een goede basis? Hoe leg je de juiste accenten in je gezicht, passend bij het licht op de wedstrijdvloer? Hoe laat je de ogen groter lijken en hoe zit het met de wenkbrauwen? Tot slot accentueer je de lippen met lipliner, lipstick en lipgloss. Alle aspecten komen aan bod.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Samantha: +31 (0)6 14 23 66 51


HomeHome

Mijn winkelwagen  

(leeg)

U winkelt bij ons veilig!

voordelen dance-shoes

Nieuwe producten

Geen nieuwe producten