capezio-dance-shoes

Capezio

Dit merk levert hoogtechnologische producten met esthetische afwerking. Het gaat om meer dan alleen maar dansschoenen. Wanneer u kiest voor Capezio, maakt u deel uit van een wereld die bestaat uit comfort, vakmanschap en innovatie. Vooral ballet schoenen, sneakers, jazzschoenen en spitzen van Capezio behoren tot de beste in de danswereld. Een ding hebben alle schoenen van Capezio gemeen: het hoge comfort. Kortom: een gerenommeerd merk in de danswereld!

supadance-dance-shoes

Supadance

Een leiderpositie op het gebied van dansschoenen voor stijldansen. Supadance is een van de populairste merken in de danswereld en staat voor klasse en kwaliteit. Dit merk, afkomstig uit Engeland, is erg geliefd bij dansers en staat wereldwijd bekend om haar goede kwaliteit dansschoenen. Naast de gewone collectie kunnen er ook schoenen met speciale wensen besteld worden. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld extra smalle of brede pasvormen en een hogere of lagere hak. Supadance is bovendien al jaren toonaangevend in dansschoenmode, waarbij comfort, kwaliteit, en trends hand in hand gaan. Dit merk beschikt over een uitgebreide collectie voor professionals, amateurs en ‘social’ dansers.

diamant-dance-shoes

Diamant

Diamant - Duitse merk, maakt gebruik van de allerbeste materialen in combinatie met de nieuwste technologische ontwikkelingen, met als hoofddoel voor ogen: de perfecte dansschoenen op de markt zetten. Door de kwaliteit en comfort heeft Diamant een van de leiderspositie op het gebied ballroom en latin schoenen voor met name ‘social’ dansers. Diamant beschikt over een ruime collectie.

Anna Kern & Werner Kern

Anna Kern en Werna Kern zijn prima geschikt voor social dansers. De schoenen zijn minder geschikt voor professionele wedstrijddansers, maar zijn een prima oplossing voor beginners. De kwaliteit, comfort en zelfs de kleinste details van deze dansschoenen geven u veel plezier op de dansvloer.

katz-dance-shoes  
international-dance-shoes

International Dance Shoes & DANSport

IDS is ook net als Supadance een van de leiders op het gebied van dansschoenen voor stijldansen. DANSport werd in 2002 door IDS gelanceerd. De schoenen van beide merken zijn kwalitatief uitstekend te noemen, hoewel IDS zich vooral op wedstrijddansers richt. DANSport schoenen zijn perfect voor beginnende dansers en social dansers.

sansha-dance-shoes

Sansha

Sansha staat vooral bekend om de danskleding voor ballet en streetdance. Echter kunt u ook bij dit merk terecht voor sneakers, balletschoenen, jazzschoenen en overige schoenen voor andere dans disciplines.

rumpf-dance-shoes

Rumpf

Rumpf en SoDanza zijn Duitse merken en zijn vooral gespecialiseerd in het produceren van sneakers en balletschoenen. Door de kwaliteit en comfort heeft Rumpf een van de leiderspositie op het gebied sneakers en SoDanza op het gebied van jazz en balletschoenen. Ruime collectie!

portdance-dance-shoes

PortDance

Stijlvolle en chique dansschoenen met een optimaal draagcomfort, gemaakt van hoogwaardige materialen. PortDance producten worden in Portugal gefabriceerd en zijn dankzij de hoogstaande kwaliteit, goede pasvorm elegantie, onmisbaar geworden. Een gevarieerd assortiment voor alle dansers.

nuevan-epoca-dance-shoes

Nueva Epoca

Jarenlange ervaring, vakkennis en innovatie; dit maakt Nueva Epoca dansschoenen tot wat het nu is: dansschoenen uit de wereldklasse van comfort en elegantie. Collectie van Nueva Epoca beschikt dan ook over prachtige dansschoenen, die dankzij verschillende nieuwe technologieën aan de allerhoogste eisen voldoen: de eisen van uw voeten.

so-danca-dance-shoe

SoDanza

Rumpf en SoDanza zijn Duitse merken en zijn vooral gespecialiseerd in het produceren van sneakers en balletschoenen. Door de kwaliteit en comfort heeft Rumpf een van de leiderspositie op het gebied sneakers en SoDanza op het gebied van jazz en balletschoenen. Ruime collectie!

dance-naturals

Dance Naturals

Comfortabele en elegante dansschoenen met modieuze accenten in de wat hogere prijsklasse. Italiaanse merk - Dance Naturals creëert unieke, handgemaakte en exclusieve dansschoenen. Het zijn schoenen, die traditioneel vakmanschap en innovatief design combineren met soepelheid en comfort. Daarvoor is niet alleen gedegen kennis nodig van alle soorten materialen voor de productie, maar het betekent ook dat Dance Naturals voortdurend bezig is met het perfectioneren van alle productiemethodes. En dat doen ze al meer dan tien jaar.

Sommige exclusieve modellen, die aan uw bepaalde wensen moeten voldoen kunnen bijvoorbeeld speciaal voor u gemaakt worden. Echter aangezien het hier om een unieke product gaat, kunnen de levertijden van deze schoenen tot 40 - 50 werkdagen oplopen.


HomeHome

Mijn winkelwagen  

(leeg)

U winkelt bij ons veilig!

voordelen dance-shoes

Nieuwe producten

Geen nieuwe producten